Kontaktuppgifter

Tel: 0500-45 99 22

esprit.skovde@gmail.com

Esprit

THE SPIRIT OF ESPRIT

Esprit är ett internationellt modemärke som har levererat stil och kvalitet sedan 1968. Grundat i San Francisco av Susie och Doug Tompkins, har Esprit ett kreativt och ansvarsfullt arv med en solig kalifornisk attityd.

Ledig stil och autentisk avslappnad lifestyle är varumärkets kärnvärden. Dessa positiva värderingar lyser igenom på varje nivå, från avslappnat skrädderi och handgjorda detaljer till yttersta kvalitet, naturmaterial och ansvarsfull produktion.
Internationella designers ger varumärket extra karisma och energi med tolv inspirerande kollektioner per år för kvinnor, män och barn. Det finns något elegant och unikt för varje tillfälle från moderna och avslappnade casualplagg till den perfekta vardags- eller festklänningen.
Den nya Trend capsule collection speglar de stora visningarnas teman, färger och former, medan Esprit denim höjer ribban i kvalitet, tvättar och utförande.
Sportswear, bodywear, accessories och shoes kompletterar sortimentet och skapar flera kombinationsmöjligheter till den perfekta looken.